LD Budget

Om LD Budget

Mit navn er Lasse Dam Pedersen, jeg er glad for at arbejde med tal og mennesker, jeg brænder for at hjælpe andre, derfor startede jeg LD Budget.
Min virksomhed startede med at fokusere på private, men har siden hen tilpasset sig og tilbyder nu udelukkende asstistance til erhverv.
Jeg har en gymnasiel uddannelse med speciale i økonomi og regnskab, som jeg er ved at bygge videre på med en HD. Udover det har jeg arbejdet med økonomi på fuldtid siden august 2014, hvoraf et år som leder.


LD Budget kan være et rigtig godt valg for jeres virksomhed, da der tilbydes enorm fleksibilitet i forhold til vores samarbejde. Det er vigtigt for mig, at I som kunde hos LD Budget føler jer trygge og tilfredse med samarbejdet. Der er ingen binding til en aftale og I vil til enhver tid kunne opsige en aftale, uden ekstra omkostninger.

Dette betyder at I kan have LD Budget "stående klar" ved uventet fravær i jeres virksomhed, travlhed eller andet - klar til at hjælpe jer hvis behovet skulle opstå.


Der tilbydes fortsat budget skabeloner til private. Jeg har selv i løbet af de sidste par år opbygget og tilpasset adskillige regneark til privatbrug, som kan give et rigtig godt overblik over ens privatøkonomi, disse er tilgængelige i webshoppen til små penge. Disse skabeloner kan være en god hjælp til dig som ønsker at bane vejen bedst mulig, til en sund økonomisk fremtid uden at skulle optage unødige lån.

De hjælper dig som forbruger med at opnå en hensigtsmæssig økonomisk adfærd.
Du får et overblik over din privatøkonomi og mulighed for at skabe rammerne for din økonomiske fremtid i form af et budget, som du nemt og overskueligt kan se om du overholder måned for måned.

For mere information om min faglige baggrund henvises der til min LinkedIn profil.
Som du kan se her

Lasse Dam Pedersen
Ejer, LD Budget

Tavshedspligt og fortrolig samarbejdspartner

Personlig data

Alle personlige oplysninger og data er i sikre hænder hos LD Budget. Der ydes fuld fortrolighed i forbindelse med alt samarbejde imellem jeres virksomhed og LD Budget.


Personlige data opbevares kun efter aftale og i en begrænset tidsperiode.


For yderligere information henvises der til firmaets persondatapolitik.

Tryghed, sikkerhed og tilfredshed